DESPRE MURALE

Murale e formată dintr-un el,Florin, arhitect și o ea, Gabriela, designer de interior și amândoi au în comun pasinea pentru spații frumoase.

Prin Murale vrem să dăm viață pereților albi și de a contura povestea unui cămin, fie prin vopsirea unui perete accent cu șabloanele noastre decorative, fie prin lipirea unor autocolante de perete produse de noi.

Primele șabloane le-am vopsit chiar noi. A fost un sentiment frumos să ne creăm ceva pentru acasă, să prindă contur și viață. Ne-a plăcut rezultatul și apoi am început să le integrăm și în proiectele noastre de design interior. În timp am creat mai multe modele, fiecare atent gândite să fie ușor de vopsit și să creeze un model frumos pe perete. Așa a început povestea Murale.

Stickerele de perete au venit ca o prelungire naturală la povestea noastră. Fiind părinți de copil mic, ne-am determinat să cautăm cea mai sigură opțiune pentru a produce un autocolant pentru camera copiilor. Am pornit în căutarea celui mai bun material și a celor mai sigure cerneluri. Așa că după luni de căutat materialul si designul potrivit am lansat primele seturi de autocolante pentru copii.

Suntem visători și avem planuri mari și multe idei de pus în aplicare. Așa că dacă te vei decide să cumperi de la noi, ne vei incuraja afacerea, să continuăm să creștem și să dezvoltăm lucruri frumoase.

Contact