ANULAREA COMENZILOR

Comanda poate fi anulată in maxim 24 de ore de la plasarea pe site. Te rugăm să ne trimiți un email pe hello@murale.ro.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ne pare rău ca produsele nu au fost conform așteptărilor. Ele pot fi returnate într-un interval de 14 zile de la data primirii comenzii. Produsele returnate trebuie să fie in aceeași stare în care au fost livrate ( șablonul să nu prezinte urme de utilizare).Produsul returnat trebuie să conțină ambalajul original.

Dumneavoastră veți suporta costurile directe de returnare a bunurilor. Costul de expediere pentru returnarea bunurilor este o taxă fixă de 15 Lei și va fi dedusă din rambursarea comenzii dumneavoastră.

Trimite un email la adresa hello@murale.ro iar noi te vom contacta pentru detaliile legate de retur. Ca să fie experiența cât mai ușoară, vom contacta noi firma de curierat. Termenul de rambursare va fi de maxim 14 zile de la data primirii returului. Suma rambursată in urma returului va fi cea achitată la plasarea comenzii minus taxa de livrare. Pentru comenzile plasate cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.