Stickere textile versus din vinil

Doua stickere identice lipite unul langa altul pe un perete

Despre riscurile asupra sănătății asociate vinilului am mai discutat aici și de ce stickerele textile sunt o variantă mai bună. Dar stickerele textile mai au și alte avantaje.

Comparativ cu stikerele din vinil, cele textile sunt…

REPOZIȚIONABILE

Sigur atunci când vei lipi autocolantele pe perete,pe parcurs, vei vrea să mai schimbi poziția lor până să ajungi la rezultatul final… sau chiar copiii vor fi curioși și le vor dezlipi. Majoritatea autocolantelor din vinil sunt de unica utilizare, și iși pierd din adeziune prin desprindere. Vei observa că autocolantele se vor întinde, rupe la colțuri sau îndoi iremediabil.

REZISTENTE

Noi am făcut un test, cu aceeași element din material textil și vinil, amândouă tăiate pe contur. Le-am repoziționat o singură dată. Cel din vinil a cedat la unghiurile ascuțite, deoarece materialul este mai fragil. Alte modificări pe care le-am observat au fost încrețirea materialului sau pierderea adeziunii din partea de unde am început să desprindem. În schimb, cel textil nu s-a deformat și s-a păstrat nemodificat. Autocolantele noastre sunt dintr-un material țesut și au rezistență mai mare.

TĂIATE PE CONTUR

Tocmai din cauza fragilității lor în zona unghiurilor mai ascuțite, unii producători au optat pentru realizarea lor dintr-un autocolant transparent și introducerea unei margini de siguranță în jurul elementelor, precum cel din poză. Stickerele noastre sunt tăiate pe contur și se integrează mai frumos cu peretele. Materialul este opac, colorat în totalitate, fără zone transparente.

AU UN ADEZIV SPECIAL…

Pentru autocolantele din PVC recomandarea producătorilor este de a le lipi pe pereți finisați și foarte netezi, pentru a preveni dezlipirea lor. Stickerele noastre au un adeziv special și pot fi puse cu succes și pe pereți mai rugoși, negletuiți.

…CARE NU SE ÎNTĂREȘTE ÎN TIMP

Autocolantele textile își păstrează adeziunea până la trei ani. Într-o cameră de copil mai intervin modificări… schimbarea pătuțului cu un pat de copii, introducerea unui birou în cameră etc. Stickerele noastre le poți adapta noului context, dezlipește-le și lipește-le iarăși în noua lor poziție.

Noi am fost seduși de autocolantele textile și de versatilitate lor. Le dai și tu o șansă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *